Hunkemoller de mooiste lingerie winkel

Na een korte verbouwing is Hunkemoller totaal vernieuwd, niet alleen de vloer maar ook de indeling, verlichting en collectie.

Hunkemöller is een internationale lingerieketen dat bekend staat om haar uitstekende service, uitgebreide collectie en de zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Hunkemöller is al meerdere jaren op rij verkozen tot de Beste winkelketen. Zoals ook in 2009 in de categorie Lingerie en Ondermode zowel in Nederland als in België. Hunkemöller heeft inmiddels meer dan vierhonderd vestigingen in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland en Polen. Hiermee is Hunkemöller één van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen en Duitsland.
 
Hunkemoller in het winkelcentrum Dukenburg heeft onlangs een grote metamorfose ondergaan waarbij de winkel is verbouwd tot het allernieuwste concept van Hunkemöller. Het is een mooie strakke winkel met een luxe uitstraling. De presentaties zijn hierdoor aantrekkelijker geworden. Tevens beschikt de winkel nu over extra ruime paskamers die rolstoel vriendelijk zijn gemaakt.
 
De collectie bestaat uit een breed fashion assortiment en basic items lingerie, ondergoed, nacht- en huismode en badkleding. Er worden ook accessoires zoals beenmode en slippers verkocht. Er is altijd een brede maatvoering beschikbaar. Zo is de maatvoering binnen Hunkemöller ook altijd hetzelfde. Voor dit voorjaar heeft Hunkemöller een prachtige collectie geïnspireerd op de verleidelijke mysterieuze vrouw van deze tijd. Dit in combinatie met romantiek en comfort maken de lentecollectie compleet. Met veel pasteltinten in de collectie zoals lila en koraalroze is de collectie een ware must voor je garderobe dit voorjaar. 

We hopen u graag te mogen ontvangen voor een persoonlijk advies.

 

Petra, Daisy, Juliette, Cora en Susan

Hunkemoller de mooiste lingerie winkel
NIEUW IN DUKENBURG 12 September 2022 Welkom bij Jumper Nijmegen! In deze mooie winkel in winkelcentrum Dukenburg vind je alles wat jij nodig hebt voor jouw huisdier.