Wij staan voor de wijk

Voor het 2e jaar sponsort winkelcentrum Dukenburg de NEC Buurt Battle. Alle teams (zo`n 200 kinderen) lopen in tenue van winkelcentrum Dukenburg. De N.E.C. BuurtBattle is een initiatief van Futsal Chabbab en de stichting Wij staan voor de Wijk.

Wij staan voor de Wijk is een samenwerkings verband tussen Talis, Dar, Breng, ROC Nijmegen, gemeente Nijmegen en N.E.C. en heeft tot doel de sociale cohesie in de wijken in Nijmegen te verbeteren. Futsal Chabbab combineert zaalvoetbalprojecten met huis werkbegeleiding.Futsal Chabbab wordt gesteund door Gemeente Nijmegen, Talis,Portaal en Standvast Wonen.Punten in de N.E.C. BuurtBattle zijn niet alleen te verdienen met het winnen van zaalvoetbalwedstrjden, maar ook door het uitvoeren van Buurtbijdragen.

--

Dit zijn klusjes in de wijk, bijvoorbeeld het schoonmaken rond het winkelcentrum of opruimen in de wijk. Hiermee laten deelnemers zien trots te zijn op hun eigen wijk en te willen bijdragen aan de leefbaarheid.
Ook met sportief en respectvol gedrag en door de teamtas compleet in te leveren zijn punten te verdienen. Daarnaast adopteert ieder team ook een echte stadsbus van Breng en komt hierin een foto te hangen van het team met een N.E.C.-speler. Voor de winnaars van de N.E.C. BuurtBattle zijn er geweldige prijzen. Het winnende team neemt deel aan de nationale "Cup of Heroes", waar het namens Nijmegen gaat strijden tegen winnaars van BuurtBattles van onder andere NAC Breda en PSV. Ook wint het complete team een Meet&Greet met een N.E.C.- speler.

Kijk ook eens op www.wijstaanvoordewijk.nl

Wij staan voor de wijk
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!