Chinees-Indisch restaurant Pearl River

Chinees - Indisch restaurant Pearl River wordt gedreven door familie Zheng samen met hun staf. Hij is de kok en zij is het hoofd van de bediening.
Het restaurant heeft een uitgebreide kaart en volledige vergunning. Voor grotere gezelschappen kan er naar keuze een wokbuffet of een lopend buffet worden verzorgd. (Reserveren is dan gewenst).

Naast het restaurant is een afhaalbalie met eveneens een uitgebreide kaart. Ook voor catering kunt u hier terecht, uw party wordt volledig naar uw wensen verzorgd op de door u gewenste tijden.
Van tijd tot tijd hebben zij aanbiedingen in de vorm van speciale menu`s tegen een gereduceerde prijzen of een Indische rijsttafel.
Het restaurant heeft een sfeervolle ambiance, een overdekt terras met Aziatische uitstraling en rook-gelegenheid.
U heeft al een uitgebreide maaltijd, inclusief drank, voor minder dan 20.= euro

Chinees-Indisch restaurant Pearl River
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!