Stop met plastic!

Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.

Deze actie sluit aan op de actie van National Geographic. Alle creaties staan verdeeld door het winkelcentrum opgesteld. Opbouw van de tentoonstelling start op vrijdag 12 oktober en eindigt op vrijdag 2 november. Bezoekers van Winkelcentrum Dukenburg kunnen stemmen op de 'mooiste' creatie. De creatie met de

meeste stemmen wint een 3D printer en krijgt een workshop in de klas met diverse robots.


 

 

Stop met plastic!
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!
TUI beste reisbureau 24 mei 2018 Yes, wij hebben gewonnen en zijn het BESTE reisbureau van Gelderland! Wij hebben meegedaan met de landelijke Reisbureau van het Jaar verkiezing 2018.