Scapino nieuw concept gelanceerd

Meer Scapino! Meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer. Dat is het nieuwe Scapino.

Een nieuw gezicht en nieuw concept voor Scapino! Scapino heeft de deuren geopend van haar eerste filiaal met het nieuwe logo en concept. De winkel is te vinden in het winkelcentrum Dukenburg. Houten stellingen, lichte kleuren, heldere verlichting: de pas geopende winkel laat een nieuw en ander Scapino zien. Op de voorgevel prijkt trots het nieuwe logo in stoere, rode letters. “We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl”, zegt rayonmanager Jeannette Veenendaal. “De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het ‘groter dan’-teken staat voor ‘meer Scapino’. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!”

De winkel is verbouwd volgens het nieuwe concept. Klanten zullen verrast worden en gaan een heel andere Scapino ervaren dan ze gewend zijn. De schoenen worden op model gepresenteerd, niet meer op maat. Veenendaal: “De klant kan bij ons terecht voor schoenen, mode en sport voor het hele gezin”.

Meer nieuwe winkels
Deze week heeft Scapino ook in Roosendaal een filiaal geopend helemaal in nieuwe stijl. Het filiaal in Nijmegen behoort samen met het filiaal in Roosendaal tot de eerste twee filialen met het nieuwe logo. Half april zal Scapino haar nieuwe concept en huisstijl verder lanceren en zullen meer filialen openen met de nieuwe uitstraling. Scapino geeft energie aan iedereen die zin heeft in het leven en een energieke levensstijl nastreeft, Scapino biedt schoenen en kleding die een optimale bewegingsvrijheid garanderen vanuit het Scapino uitgangspunt: meer kwaliteit voor minder. De klant kan terecht in 167 filialen en in de webshop. Veenendaal: “We werken met een grote groep betrokken medewerkers. Met veel enthousiasme, een tomeloze energie en geweldig veel plezier”.

Historie
Scapino is een familiebedrijf opgericht door de familie Ziengs. Berend Ziengs (1920 – 2003), schoenmaker van beroep, begon in 1946 als winkelier en bouwde dit uit tot de succesvolle winkelformule Ziengs Schoenen. Daarnaast richtte Berend Ziengs een nieuwe winkelformule op genaamd Scapino, met als uitgangspunt: goede kinderschoenen, in grotere volumes, zodat ze voor iedereen betaalbaar werden. Henk Ziengs, eigenaar van Scapino, zet de oorspronkelijke missie van zijn vader en Scapino voort: goede schoenen voor iedereen betaalbaar maken.

400_schermafbeelding_2018-03-29_om_20_34_06.png

Scapino nieuw concept gelanceerd
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!