Bonita Damesmode opent filiaal

Bonita Damesmode heeft een prachtig filiaal geopend in winkelcentrum Dukenburg. Na een totale verbouwing van voormalig pand van Christine heeft Bonita een prachtige winkel neergezet. De pui is gelijk getrokken aan de andere panden zodat er een strak geheel is ontstaan. Ook de naamsaanduiding springt eruit. Bonita is een moderne winkel met veel licht waardoor de kleurrijke collectie heel goed uitgelicht wordt.

De BONITA-mode is in kleur en stijl perfect geassorteerd, zodat zij een hoge mate van combineerbaarheid biedt. Meer dan 4000 gekwalificeerde medewerkers/-sters engageren zich in intussen bijna 872 BONITA-filialen en in onze centrale. Zij scheppen dagelijks optimale voorwaarden voor het behoud van ons succes.
Onze kracht ligt in snelheid en kwaliteit, vergezeld van permanente innovaties. Het resultaat weerspiegelt zich ons unieke modeaanbod evenals in de voortreffelijke adviesverlening aan onze klanten.

www.bonita.de

a

Bonita Damesmode opent filiaal
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!