Halfords heropent nieuw pand

Op woensdag 3 december heeft Halfords haar winkel in winkelcentrum Dukenburg heropend na een verbouwing van ca. 3 weken. De winkel is aan de voorzijde uitgebreid met 45 m2 en aan de achterzijde is een even groot stuk afgestoten.

h

De Halfords-winkel is voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en een nieuwe brede ingang. Tevens heeft de vernieuwde winkel een kassaopstelling in het midden i.p.v. in het begin van de winkel. De consument kan bij de kassa productinformatie opvragen en uiteraard aankopen afrekenen. Daarnaast beschikt de winkel over de nieuwste signing, waardoor klanten snel en gemakkelijk hun weg in de winkel vinden.

h

Halfords heropent nieuw pand
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!