Nieuwe vestiging van Douglas Parfumerie

Op 21 november opent Douglas parfumerie een schitterende winkel.
Een aanwinst voor winkelcentrum Dukenburg.

Your world of beauty!

Wie van ons kent het gevoel niet? U heeft zin om uzelf te trakteren door te shoppen in de stad. En dan niet zomaar iets kopen... nee, u wilt uitgebreid geadviseerd worden en met een goed gevoel iets bijzonders voor uzelf doen in de vorm van een nieuwe geur, verzorgingscrème of met een nieuwe look thuiskomen. Wanneer u één van onze winkels binnenstapt, begeeft u zich in de fascinerende wereld van beauty.
Douglas is altijd op de hoogte van de laatste trends en bij ons vindt u alle beauty must-haves die niet mogen ontbreken
in uw verzorgingsritueel.
Wij nodigen u graag uit om bij ons alle beauty must-haves te ontdekken.

Bent u al bekend met de vele voordelen van de Douglas Card?

www.douglas.nl

Douglas

Nieuwe vestiging van Douglas Parfumerie
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!