Gall en Gall winkel nu ook in Dukenburg

Op 20 november opent Gall & Gall een vestiging binnen AHXL.
De nieuwe generatie Gall & Gall winkel nu ook in Dukenburg!
Mensen laten genieten, adviseren en inspireren. Drie woorden die het merk Gall & Gall karakteriseren. We zijn geen prijsvechter, maar bieden de klant waar voor zijn geld: advies, service en goede producten tegen een scherpe prijs.

Met het pick & mix kadoconcept kan de klant zelf een gewenste kadoverpakking kiezen. Zo wordt een mooi kado kopen steeds gemakkelijker!
Niet voor niets is voor het 2e jaar op rij Gall & Gall Foodspeciaalzaak van het jaar geworden bij de verkiezing Beste Winkelketen van Nederland!

Samen met mijn team hoop ik uw dan ook te verwelkomen vanaf 20 november 2008


Simone Jaspers Winkelmanager Gall & Gall

Gall en Gall winkel nu ook in Dukenburg
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!