De Goudreinet vers en verrassend

Hoge kwaliteit, veiling vers en een enorme keus tegen de laagste prijs. Dat is waar de nieuwe groentewinkel De Goudreinet voor staat. begin februari gaat de winkel open in winkelcentrum Dukenburg.

‘Hoe kan het?  Verse kwaliteit en toch lage prijzen? Wij zitten al enkele decennia in het vak. We weten hoe we moeten inkopen én waar we de lekkerste groenten en fruit vandaan kunnen halen. Zo hebben we een eigen merk citrus en staan we in nauw contact met telers in binnen- en buitenland’.

Assortiment
Het assortiment is zéér uitgebreid. Natuurlijk is er het basisassortiment, maar ook zijn er regelmatig vreemde exoten te vinden zoals kiwano of bamboe. Er is tegenwoordig veel vraag naar oergroentes zoals pastinaak en meiraap. Deze hebben wij seizoensgebonden standaard in het assortiment. Net zoals heerlijke soorten kaas. Ook hebben we veel soorten zuidvruchten, een ruime saladebar, gedroogd fruit, (ongebrande) noten, chocoladedelicatessen, tapas en olijven. We verkopen zelfs een zeer goede biologische wijn!’

‘Nederland eet steeds gezonder en gevarieerder. Daarom starten we hier in winkelcentrum Dukenburg De Goudreinet. Om te laten zien dat gezond eten écht niet duur hoeft te zijn. 

400_olaf_nijmegen.jpg

De Goudreinet vers en verrassend
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!