Heropening vanHaren Schoenen

Op zaterdag 5 maart 2016 heropent vanHaren Schoenen haar filiaal in winkelcentrum Dukenburg met trots haar deuren.

Aantrekkelijk openingsactie
Op zaterdag 5 maart vanaf 9 uur kan iedereen voor de eerste keer kennismaken met het nieuwe vanHaren filiaal. Naast een feestelijke opening met diverse activiteiten is er deze dag een mooie openingsaanbieding.

Filiaal Dukenburg is het eerste filiaal binnen vanHaren welke voorzien is van het nieuwe winkelconcept waarbij de klantbeleving centraal staat. Er zijn belevingswerelden gecreëerd zodat het voor onze klanten nog prettiger is om bij vanHaren te winkelen. Daarnaast is het filiaal voorzien van een licht interieur waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen en energiebesparende maatregelen door middel van de modernste verwarming- en koeltechniek. Het winkelgemak voor de klant is in dit filiaal optimaal door een grote verkoop oppervlakte. Klantenhebben hierdoor een ruimere keuze in een nog groter assortiment.

Volop aanbod 
Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires. Kortom - vanHaren betekent snel en gemakkelijk winkelen voor betaalbare, fashionable schoenen. 

Heropening vanHaren Schoenen
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!