Pearle Opticiens is verhuisd

Dankzij kwaliteit, service en deskundigheid, verzekerd van een leven lang goed zien

Op zaterdag 24 januari 2015 opent Pearle Opticiens feestelijk haar deuren van de nieuwe winkel in Winkel Centrum Dukenburg aan het Zwanenveld 9036. De oude winkel aan het
Zwanenveld 9017 is na 32 jaar vanaf 22 januari 2015 gesloten. Frank Hulzink is vanaf het begin bedrijfsleider/ franchisenemer. De nieuwe winkel biedt de vertrouwde service en kwaliteit met ruim 37 jaar ervaring, maar in een nieuw, ruimer jasje. Klanten vinden hier naast een breed assortiment brillen en zonnebrillen, ook verschillende soorten contactlenzen, in iedere prijsklasse.

Optimaal zicht voor een scherpe prijs
“Pearle staat voor kwaliteit, service en deskundigheid en dat zie je terug door de hele winkel”, vertelt de heer Frank Hulzink. “Een deskundige oogmeting en kleine reparaties zijn natuurlijk gratis. Daarnaast biedt Pearle Opticiens Niet Goed Geld Terug Garantie, Zichtgarantie en Laagste Prijs Garantie, waardoor onze klanten verzekerd zijn van optimaal zicht voor een scherpe prijs. Wij zijn erg trots op onze nieuwe winkel in Winkel Centrum Dukenburg en kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen.”

Over Pearle
Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Pearle biedt het meest brede assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearle staat voor deskundige Oogzorg, voor iedereen betaalbaar. Pearle is lid van de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven). In 2014 is Pearle Opticiens voor de 4e keer verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Optiek. Meer informatie: www.pearle.nl.

400_pearl-1.jpg

Pearle Opticiens is verhuisd
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!