Miss Etam beste dames modeketen

Miss Etam is afgelopen jaar voor de derde keer op rij verkozen tot Beste Dames modeketen 2011! Nederlandse consumenten konden via internet hun stem uitbrengen op hun favoriete winkelketen. “We zijn dolblij dat winkelend Nederland ons heeft uitgeroepen tot de beste damesmodeketen van Nederland, vooral omdat bij deze prijs de consument aan het woord is.

Dit is voor ons heel belangrijk en het is goed om te constateren dat onze klanten dat herkennen. Deze aanmoediging van onze klanten is een extra stimulans om op deze weg door te gaan. We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.”

Miss Etam is een van de grootste en meest toonaangevende damesmodeketens met ruim 130 winkels in Nederland. Met een dagelijks wisselende collectie, betaalbare mode van goede kwaliteit en een perfecte service weet Miss Etam de vele klanten te inspireren.

Miss Etam beste dames modeketen
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!