Vernieuwd ING-kantoor opent deuren

Verruimde openingstijden en deskundigheid bieden voordeel voor klanten.
Vanaf nu is het oude postkantoor gesloten en kunt u terecht bij het ING kantoor in winkelcentrum Dukenburg.

Nijmegen, 25 oktober 2011 - Vandaag is het ING-kantoor aan de Zwanenveld 9005 en 9014 in Nijmegen officieel geopend. Het kantoor is geheel ingericht volgens de nieuwe kantorenformule van de ING, de bank die is voortgekomen uit het samengaan van de ING Bank en de Postbank. De praktische inrichting van de voormalige Postbankwinkel en de expertise van het voormalige ING Bank kantoor zijn in de nieuwe formule gebundeld. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel de eigen bankzaken regelen, maar ook terecht voor deskundig, persoonlijk advies.
300_dsc_0085.JPG

Het nieuwe bankkantoor is ingedeeld in drie zones. In de zelfbedieningszone kunnen klanten zelf geld opnemen en geld storten of internetbankieren. Voor persoonlijke hulp of advies bij bankzaken kunnen zij aan de balie direct geholpen worden door een van de deskundige adviseurs. Voor uitgebreid financieel advies op het gebied van hypotheken, beleggen, pensioenen of het starten van een eigen bedrijf, is het ten slotte mogelijk een afspraak te maken met een gespecialiseerde adviseur. Het adviesgesprek vindt plaats op de locatie naar keuze van de klant. Dat kan in een spreekkamer op het ING-kantoor, maar bijvoorbeeld ook bij de klant thuis.

Philippine Risch, directeur Kantoren ING: “Bij ING hebben klanten straks toegang tot een landelijk dekkend netwerk van moderne bankkantoren op goed bereikbare locaties. In Nijmegen is ons vernieuwde kantoor aan de Zwanenveld zes dagen per week open, van maandag tot en met zaterdag.
Over ING

De ING is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders een van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. ING biedt klanten gemak, waar voor hun geld en persoonlijk advies. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij de ING terecht voor financiële producten op het gebied van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Daarnaast bemiddelt de ING in verzekeringen en pensioenen. De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiële instelling met meer dan 85 miljoen klantenING Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr. 33031431.

Vernieuwd ING-kantoor opent deuren
Stop met plastic! 19 september 2018 Zeventien klassen van basisscholen uit Nijmegen, Beuningen en Malden werken mee aan deze creatieve tentoonstelling. De leerlingen bewerken houten frames met oud plastic, zwerfvuil, plastic flesjes en oud speelgoed.
Dukenburg ontmoet de toekomst 27 augustus 2018 Doe wekelijks mee met activiteiten voor jong en oud. Ervaar wat robots voor jou kunnen betekenen. Hoe krijgt plastic een 2e leven en proef de smaak van eten met een toekomstboodschap.
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!