Feest!

Feest!

Groot heropeningsfeest in Dukenburg!

Zaterdag 5 en zondag 6 november

In het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 november is het feest in  Dukenburg. De werkzaamheden zijn namelijk bijna klaar, we zijn trots op het resultaat en dat willen we graag met jou vieren!

Zaterdag 5 november
Om 11.00 uur zal wethouder Brom het winkelcentrum heropenen en wordt de prijswinnaar bekend gemaakt van de hoofdprijs van de Scan & Win actie. Hierna zijn er heel veel leuke activiteiten. Zo kan iedereen op vertoon van een kassabon aan het rad van fortuin draaien en kans maken op leuke prijzen. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken in de Make Over Bar, springen op het springkussen en er worden de hele dag lekkere hapjes uitgedeeld van diverse ondernemers. En om het feest helemaal compleet te maken, kun je de hele dag genieten van live muziek.

Zondag 6 november
Zondag 6 november is een koopzondag, dat betekent dat de winkels open zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Maar dit is geen gewone koopzondag, maar een extra feestelijke,  vooral voor de kleintjes. Diverse tekenfilmhelden komen naar Dukenburg! Om 14.00 uur lopen zij samen in een parade door het winkelcentrum en om 13.00, 15.00 en 16.00 uur staan de vrolijke kindervriendjes klaar voor een Meet & Greet. Alle kinderen mogen met ze op de foto. De Meet & Greets zijn verspreid door het winkelcentrum en duren steeds een half uur.
Kom dus 5 en 6 november naar Dukenburg! De ondernemers staan klaar om jou te ontvangen in hun mooie vernieuwde winkelcentrum!

event
Terug naar de bovenkant van de website