Nieuw in Dukenburg!

Nieuw in Dukenburg!

Bakkerij ‘t Kraayennest

Bakkerij ‘t Kraayennest opent op donderdag 25 januari de 12de winkel in winkel centrum Dukenburg in Nijmegen. Daarmee keert bakkerij ’t Kraayennest na een tiental jaar terug in Dukenburg maar dan aan de andere kant van het winkel centrum. De opening past in de visie van Bakkerij t ’Kraayennest om elke inwoner in Nijmegen te laten genieten van brood en banket van ‘t Kraayennest. Bakkerij ’t Kraayennest is bekend van het Marikenbrood, Romeinenbrood, Kraayennestjes ( mini taartjes), truffels en Rozenbroodjes.

In het voormalige pand van Brood en Bijzaken komt de 5de winkel in Nijmegen. Hiermee heeft de bakkerij een mooie spreiding van winkels door Nijmegen. In het verleden was de winkel gevestigd in het rustige deel van het winkelcentrum. De ligging van het nieuwe pand is dicht bij andere food speciaalzaken en recht tegenover de Albert Heijn.

Bakkerij ’t Kraayennest groeit de laagste jaren snel door goed in te spelen op de wensen van de klant en zich te vestigingen op plekken daar waar de klant zijn boodschappen doet. Klanten zoeken gemak, service en kwaliteitsbrood en gebak. Alle klanten worden daarom persoonlijk geholpen en er is altijd wat te proeven. Kinderen worden altijd getrakteerd op een krentenbol en de hele dag door wordt er in de winkel gebakken. Er is dan ook een broodgarantie dat het brood nooit op is! Absolute topper in het assortiment is het Rozenbroodje. Een broodje dat ruim 12 uur rijst voor de perfecte smaakontwikkeling en dunne knappende korst. Tijdens het bakken knapt het broodje open zoals een roos. Vandaar de naam Rozenbroodje.

                    600_kraayennestjes_verticaal_05.jpg
Rozenbroodjes                                                                              Kraayennestjes

Terug naar de bovenkant van de website