Shop, Surf en Win weken

We geven meer dan 500 prijzen weg…..
De ondernemers zijn blij u weer te mogen verwelkomen en trakteren op gratis producten!

Wilt u kans maken op één of meerdere leuke prijzen, kom dan naar winkelcentrum Dukenburg. In ons winkelcentrum zijn tal van maatregelen getroffen om onze bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontvangen.

Van maandag 1 t/m zondag 28 juni organiseert Dukenburg de Shop, Surf & Win Weken. Bij iedere aankoop in één van onze winkels ontvangt u een actievoucher, hiermee maakt u kans op één van de vele prijzen.

Kans op een gratis worst, kip, koekjes, sokken, T-shirt, thee, snoeptomaatjes, chocolade, fashioncheques, doucheschuim, haarproducten, cadeaubonnen en nog veel meer! Meer dan 500 kansen op één van deze gratis producten, u kunt zo vaak meedoen als u wilt.

Om deel te nemen aan de actie dient u de unieke wincode op het ontvangen voucher te activeren via de Dukenburg facebookpagina. Als op uw code een prijs gevallen is, na het activeren, dan ontvangt u een e-mail. Met deze e-mail kunt u uw prijs ophalen in de desbetreffende winkel. Houdt uw mailbox dus goed in de gaten!

Door deelname aan de actie steun je ook de lokale ondernemers.

Wij zien u graag terug in winkelcentrum Dukenburg.

Shop, Surf en Win weken
In Memoriam Jan Verhofstadt 1 juli 2020 Vandaag 1 juli is onze collega Jan Verhofstadt overleden, wij wensen zijn familie heel veel sterkte toe namens alle ondernemers van winkelcentrum Dukenburg
Winkelcentrum verbouwt 4 juli 2019 Er wordt gewerkt aan een beter en een mooier winkelcentrum. Er worden steigers opgebouwd om alle luifels te verwijderen. Dat dit overlast met zich meebrengt is niet te voorkomen, wij vragen begrip hiervoor.