'Dukenburg Energy4All Run'

Samen met Energy4all organiseert winkelcentrum Dukenburg de 'Dukenburg Energy4All Run' voor basisscholen op donderdag 26 september.

Dit is een sponsorloop waar alle basisscholen uit de omgeving aan deel kunnen nemen.

De leerlingen van de scholen zetten zich in voor leeftijdsgenootjes die lijden aan een stofwisselingsziekte. Door deelname aan deze run tonen de scholen hun maatschappelijke betrokkenheid en leren de kinderen dat lopen, spelen en rennen niet voor iedereen zomaar vanzelfsprekend is. De deelnemende leerlingen krijgen op de dag van de run allemaal een presentje, drinken en een stuk fruit aangeboden door de ondernemers uit het winkelcentrum.

MEEDOEN MET JOUW SCHOOL?

Gebruik je energie om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te steunen!
Stuur voor 6 september 2019 een reactie naar info@winkelcentrumdukenburg.nl<mailto:info@winkelcentrumdukenburg.nl> en je ontvangt een informatiepakket over de run.

'Dukenburg Energy4All Run'
heART-parade van stichting Energy4All 8 juli 2019 Stichting Energy4All heeft i.s.m. bekende kunstenaars uit heel Nederland de heART-parade samengesteld. Iedere kunstenaar heeft zijn of haar gevoel vastgelegd in het ontwerp van de stoel.
Winkelcentrum verbouwt 4 juli 2019 Er wordt gewerkt aan een beter en een mooier winkelcentrum. Er worden steigers opgebouwd om alle luifels te verwijderen. Dat dit overlast met zich meebrengt is niet te voorkomen, wij vragen begrip hiervoor.
19 juli intocht 4daagse 4 juli 2019 Om iedereen de kans te geven om de 4daagse wandelaars op vrijdag 19 juli met gladiolen in te halen, is winkelcentrum Dukenburg (inclusief de parkeergarage) vanaf 13.00 uur gesloten. Wij wensen de wandelaars heel veel succes!