heART-parade van stichting Energy4All

Stichting Energy4All heeft i.s.m. bekende kunstenaars uit heel Nederland de heART-parade samengesteld. Iedere kunstenaar heeft zijn of haar gevoel vastgelegd in het ontwerp van de stoel.

Uiteindelijk is het een prachtige tentoonstelling van 32 heart seats geworden. Elke stoel is uniek en ze zijn allemaal te bewonderen van zondag 1 tot zaterdag 21 september in winkelcentrum Dukenburg. Jochem van Gelder, bekend van TV en ambassadeur van de Stichting, opent op zondag 1 september de tentoonstelling.

Die dag zijn er meerdere activiteiten voor kinderen. Ook is de koala mascotte van de stichting aanwezig waarmee alle kinderen op de foto mogen.

300_jochem-van-gelder-300x210.png

heART-parade van stichting Energy4All
Winkelcentrum verbouwt 4 juli 2019 Er wordt gewerkt aan een beter en een mooier winkelcentrum. Er worden steigers opgebouwd om alle luifels te verwijderen. Dat dit overlast met zich meebrengt is niet te voorkomen, wij vragen begrip hiervoor.
19 juli intocht 4daagse 4 juli 2019 Om iedereen de kans te geven om de 4daagse wandelaars op vrijdag 19 juli met gladiolen in te halen, is winkelcentrum Dukenburg (inclusief de parkeergarage) vanaf 13.00 uur gesloten. Wij wensen de wandelaars heel veel succes!