Koningsdag 27 april

Winkelcentrum Dukenburg organiseert een traditionele vrijmarkt voor kinderen tijdens Koningsdag 2019. Schrijf je snel in via de button boven aan de pagina want VOL = VOL

Winkelcentrum Dukenburg organiseert een traditionele kleedjesmarkt voor kinderen tijdens Koningsdag 2019. Het winkelcentrum wil met dit evenement de deelnemende kinderen een leuke dag bieden, waarop ze een leuk centje kunnen verdienen door iets te doen of te verkopen in het winkelcentrum. Kinderen (onder begeleiding van volwassenen) kunnen hun gebruikte spullen die dag verkopen vanaf een kleed of tafel.

De hele dag is er volop vermaak om de kinderen tijdens de verkoopactiviteiten te plezieren maar waar ook ouders van kunnen genieten. Het is een rommelmarkt alléén voor kinderen, de organisatie weert handelaren en volwassen verkopers op deze rommelmarkt. Wel kan een ouder een kind begeleiden en hen helpen op deze markt. Voorwaarde is dat er te allen tijde een kind achter de “kraam” staat. Verkoop of meebrengen van dieren is verboden. De kinderrommelmarkt vindt plaats door het gehele winkelcentrum, waar ook kramen van ondernemers staan opgesteld met speciale Koningsdag aanbiedingen.

Schrijf je snel in via de button boven aan onze pagina want VOL = VOL

Koningsdag 27 april
Sweets & Treats 7 maart 2019 Meer dan 3.000 prijzen én kans op 1 minuut gratis winkelen! Vanaf vrijdag 8 maart t/m zondag 7 april staat er op het plein bij Brasserie Le Duc een enorme snoepautomaat van bijna vier meter hoog.
Jamin klaar voor de toekomst 26 januari 2019 Op 26 januari is de complete metamorfose van Jamin een feit. Het team van Jamin Dukenburg nodigt je uit om te komen kijken, kopen en genieten van de prachtige nieuwe zaak die is neergezet.
Nieuwe bakker geopend 20 januari 2019 Brood en bijzaken heet deze nieuwe winkel, een aanwinst voor het winkelcentrum. Voor vers brood, gebak, luxe bonbons, belegde broodjes en je kunt er gezellig zitten.