Koningsdag 27 april

Winkelcentrum Dukenburg organiseert een traditionele vrijmarkt voor kinderen tijdens Koningsdag 2020. Schrijf je snel in via de button boven aan de homepage want VOL = VOL

Net zoals vorig jaar organiseert winkelcentrum Dukenburg een traditionele kleedjesmarkt voor kinderen tijdens Koningsdag 2020. Het winkelcentrum wil met dit evenement de deelnemende kinderen een leuke dag bieden, waarop ze een mooi zakcentje kunnen verdienen door iets te doen of te verkopen in het winkelcentrum. Kinderen (onder begeleiding van volwassenen) kunnen hun gebruikte spullen die dag verkopen vanaf een kleedje of tafeltje. 
Tussen 9.00 en 16.00 uur is er vermaak om de kinderen tijdens de verkoopactiviteiten te plezieren. Het is een rommelmarkt alléén voor kinderen, de organisatie weert handelaren en volwassen verkopers op deze rommelmarkt. Wel kan een ouder een kind begeleiden en hen helpen op deze markt. Voorwaarde is dat er te allen tijde een kind achter de “kraam” staat. Verkoop of meebrengen van dieren is verboden. 

Koningsdag 27 april
Coronavirus 21 maart 2020 Ook winkelcentrum Dukenburg neemt zijn verantwoordelijkheid en volgt de landelijke richtlijnen. Op dit moment wordt er extra ingezet op schoonmaak en ontsmetting van de publieke ruimte. Help mee om verspreiding tegen te gaan!