Bibliotheek Zwanenveld weer geopend

Bibliotheek Zwanenveld is na een prachtige verbouwing weer open. De inrichting was verouderd en daarom zijn er flinke verbeteringen doorgevoerd. Kasten, meubilair, entree en vloer worden vernieuwd zodat er in een aantal weken een totaal nieuwe bibliotheek ontstaat waar het voor u, als klant, aangenaam vertoeven is. Er is o.a. een leescafé, gezellige zitjes en hoekjes die u het idee geven in uw eigen huiskamer te zitten. Ook is de presentatie van media ingrijpend veranderd.

Zelf lenen
De media die u mee naar huis wilt nemen, gaat u voortaan zelf uitlenen. Daarvoor wordt er in de bibliotheek een tweetal uitleenpunten geplaatst waar u met behulp van uw lenerspas alles wat u wilt lenen zelf kunt registreren. Hierdoor ontstaat bij het personeel meer tijd om u als klant te adviseren over allerlei onderwerpen.

bib

Makkelijk Lezen Plein (MLP)

In de vernieuwde bibliotheek treft u ook een Makkelijk Lezen Plein aan. Hier vinden kinderen die een leesachterstand hebben of bijvoorbeeld aan dyslexie lijden allerlei leuke boeken en andere materialen.

 

Bibliotheek Zwanenveld weer geopend
Administratiekantoor Dehue 2 februari 2017 Marjolijn Dehue verzorgt sinds 1993 administraties voor het MKB in diverse branches, van de Advocatuur t/m Zorgverlener en is sinds 2014 gevestigd naast het winkelcentrum.
Fysiotherapie Tolhuis / Zwanenveld 19 januari 2017 Het inloopspreekuur is bedoeld om uw lichamelijke klacht te laten beoordelen door de fysiotherapeut. Deze adviseert u over een vervolgtraject of dat u beter uw huisarts kunt raadplegen.
Trots op je lach 19 januari 2017 Snel een afspraak? Naast de Blokker, aan de buitenzijde van het winkelcentrum, vindt u Orthodontistenpraktijk Dukenburg. In deze moderne praktijk worden zowel kinderen als volwassenen behandeld met beugels.