Bibliotheek Zwanenveld weer geopend

Bibliotheek Zwanenveld is na een prachtige verbouwing weer open. De inrichting was verouderd en daarom zijn er flinke verbeteringen doorgevoerd. Kasten, meubilair, entree en vloer worden vernieuwd zodat er in een aantal weken een totaal nieuwe bibliotheek ontstaat waar het voor u, als klant, aangenaam vertoeven is. Er is o.a. een leescafé, gezellige zitjes en hoekjes die u het idee geven in uw eigen huiskamer te zitten. Ook is de presentatie van media ingrijpend veranderd.

Zelf lenen
De media die u mee naar huis wilt nemen, gaat u voortaan zelf uitlenen. Daarvoor wordt er in de bibliotheek een tweetal uitleenpunten geplaatst waar u met behulp van uw lenerspas alles wat u wilt lenen zelf kunt registreren. Hierdoor ontstaat bij het personeel meer tijd om u als klant te adviseren over allerlei onderwerpen.

bib

Makkelijk Lezen Plein (MLP)

In de vernieuwde bibliotheek treft u ook een Makkelijk Lezen Plein aan. Hier vinden kinderen die een leesachterstand hebben of bijvoorbeeld aan dyslexie lijden allerlei leuke boeken en andere materialen.

 

Bibliotheek Zwanenveld weer geopend
Open podium Cantemus 27 april 2016 Aanstaande koopzondag 1 mei van 13.00 – 16.00 uur treed het gemende koor van zangvereniging Cantemus op! Wij zien jullie allemaal graag op het plein bij Le Duc.
Meet & Greet 19 april 2016 Ter ere van het 40 jarig bestaan wordt de maand mei één groot kinderfeest in Winkel-centrum Dukenburg. In mei kun je namelijk elke woensdagmiddag kennismaken met jouw favoriete TV-Figuur!
Meet & Greet Zandkasteel 19 april 2016 Voor de bewoners van Het Zandkasteel lijkt het leven elke dag een feest. Sassa, Toto en Koning Koos beleven samen veel avonturen samen met hun hond Finnie. Op woensdag 4 mei brengen Sassa, Toto en Koning Koos een bezoek aan winkelcentrum Dukenburg. 13.00 – 17.00 uur / locatie Blokker plein