Handyman Dukenburg opent zijn deuren!

Zaterdag 18 September opent Handyman (zijn 2de winkel in Nijmegen) gevestigd op winkelcentrum Dukenburg. Zoekt u een onderdeel voor uw huishoudelijk apparaat? Handyman heeft ´t.

Met de beschikking over meer dan 1.000.000 onderdelen voor alle huishoudelijke apparaten  van ruim 300 merken is de kans groot dat Handyman de levensduur van uw vertrouwde huishoudelijke apparaat kan verlengen. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Daarnaast is Handyman dé specialist op het gebied van inktcartridges, batterijen, stofzuigerzakken, verlichting en audio/video kabels.  Als enige in Nederland krijgt u bij Handyman zelfs een retourvergoeding bij inlevering van uw lege cartridge!  En koopt u 2 cartridges naar keuze, dan krijgt u van ons een gratis pak Double A printpapier. Altijd en overal, en dus niet alleen gedurende de opening.

Dus wilt u een goed advies en slim vervangen? U bent van harte welkom bij de Handyman in Winkelcentrum Dukenburg.

024-3447055

- 

Handyman Dukenburg opent zijn deuren!
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.