Handyman Dukenburg opent zijn deuren!

Zaterdag 18 September opent Handyman (zijn 2de winkel in Nijmegen) gevestigd op winkelcentrum Dukenburg. Zoekt u een onderdeel voor uw huishoudelijk apparaat? Handyman heeft ´t.

Met de beschikking over meer dan 1.000.000 onderdelen voor alle huishoudelijke apparaten  van ruim 300 merken is de kans groot dat Handyman de levensduur van uw vertrouwde huishoudelijke apparaat kan verlengen. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Daarnaast is Handyman dé specialist op het gebied van inktcartridges, batterijen, stofzuigerzakken, verlichting en audio/video kabels.  Als enige in Nederland krijgt u bij Handyman zelfs een retourvergoeding bij inlevering van uw lege cartridge!  En koopt u 2 cartridges naar keuze, dan krijgt u van ons een gratis pak Double A printpapier. Altijd en overal, en dus niet alleen gedurende de opening.

Dus wilt u een goed advies en slim vervangen? U bent van harte welkom bij de Handyman in Winkelcentrum Dukenburg.

024-3447055

- 

Handyman Dukenburg opent zijn deuren!
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.