BCC electro specialist heeft op 22 november een Superstore geopend

BCC, Every Day Low Pricing & Every Day High Service! BCC is al 38 jaar dé specialist in de elektro-branche. In deze ruime, overzichtelijke en inspirerende Superstores vindt u bovendien altijd een ruim assortiment van de mooiste elektronica en kunt u rekenen op professioneel advies van de BCC verkoopadviseurs.

BCC, Every Day Low Pricing & Every Day High Service!

Openingstijden
Ma 13.00 - 18.00 uur
di/wo/vrij 09.30 - 18.00 uur
dond 09.30 - 21.00 uur
zat 09.30 - 17.00 uur
tel/faxnummer BCC Service Center 0900-0555
adres website www.bcc.nl
Adres Zwaneveld 84ste straat 8406, 6563TL Nijmegen


BCC is al 38 jaar dé specialist in de elektro-branche. In de 47 ruime, overzichtelijke en inspirerende Superstores vindt u bovendien altijd een ruim assortiment van de mooiste elektronica en kunt u rekenen op professioneel advies van de BCC verkoopadviseurs.

BCC historie
Van een elektronica Superstore in Amsterdam West tot een toonaangevende elektro-specialist met 42 filialen.

In 1945 startte Herman Bakker een Superstore in Amsterdam West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 een filiaal van Radio West in Amsterdam Tussenmeer geopend.
Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker het bedrijf voort onder de naam BCC. Gedurende de volgende jaren groeide BCC zeer gestaag.
In 1997 verkochten de aandeelhouders van BCC hun aandelen aan het beursgenoteerde Engelse retailconcern KingFisher. KingFisher bestond vooral uit een groot aantal Superstoreketens in Europa op het gebied van consumentenelektronica en doe-het-zelf Superstores. BCC had op dat moment 23 BCC filialen in de Randstad en bleef verder uitbreiden.
In juli 2003 werden de elektronicaSuperstores binnen KingFisher, van de doe-het-zelf Superstores gesplitst en werden onderdeel van KESA. Inmiddels heeft BCC in Nederland 42 filialen en dit aantal groeit snel. De laatste jaren zijn ook tal van Superstores buiten de Randstad geopend en zijn bestaande kleinere Superstores vergroot, verbouwd of verplaatst.

bcc1BCC Superstores
De overzichtelijke BCC Superstores bieden u een prettige winkelsfeer, een ruime keuze aan producten en u kunt op uw gemak de mooiste elektronica bekijken en uitproberen.
Heel herkenbaar in de BCC Superstores zijn de verschillende afdelingen waar de apparaten zijn opgesteld. Diverse productgroepen zoals telecom, persoonlijke verzorging, camcorders en digitale fotografie hebben een eigen opstelling om alle artikelen goed te kunnen presenteren.
In de nieuwere Superstores kunt u zelfs digitale camera’s en camcorders uitproberen!
Ook is er een speciale luisterruimte ingericht waar het geluid en de kwaliteit van een zeer gevarieerd pakket aan hifi apparaten gedemonstreerd kan worden. BCC geeft veel ruimte aan nieuwe producten en technologieën zoals flat TV en digitale fotografie.

In de meeste BCC Superstores kunt u in de koffiehoek rustig een gratis kopje koffie drinken, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speciale kinderhoek. Kleinere apparaten kunt u zelf direct meenemen naar de kassa, zodat u niet hoeft te wachten op een verkoopadviseur.

Door de grootte van de Superstores zijn er op elke afdeling speciaal opgeleide verkoopadviseurs aanwezig die u graag willen helpen en adviseren.

BCC & het milieu
BCC zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking van oude apparaten en verpakkingsmateriaal. Milieuvriendelijk ondernemen staat bij BCC hoog in het vaandel.
BCC nam haar verantwoordelijkheden op dit gebied al ver voor de huidige milieuwet van kracht werd.

Oude apparaten
BCC zorgt er namens u voor dat de oude apparaten en overige materialen op milieuverantwoorde wijze worden verwerkt, gescheiden en afgevoerd. De vakkundige BCC-bezorgdienst neemt uw oude apparaat mee als het nieuwe afgeleverd wordt. Op de eigen BCC-afvalverwerkingsplaats bij het BCC servicekantoor in Schiphol Rijk, worden deze oude apparaten ingezameld.

Medewerkers van Stichting Milieuwerk zijn hier werkzaam om te zorgen dat alle afgedankte apparaten die van klanten retour komen, direct worden ingenomen en worden getransporteerd naar het ROS (Regionaal Overslag Station).

Elke dag rijden er zo’n 2 tot 3 vrachtwagens met afgedankte apparaten naar het ROS. Hier worden ze gesorteerd, gebundeld en uiteindelijk vervoerd naar de eindverwerker in opdracht van het NVMP (Nederlandse vereniging Verwijdering Metalektro Producten).
Retour gekomen verpakkingsmateriaal wordt milieuvriendelijk verwerkt.

Afvalverwerking
Op de BCC-afvalverwerkingsplaats komt ook het overige afval van BCC terecht, waaronder plastic, karton, piepschuim en andere verpakkingsmaterialen die overblijven na de aflevering van nieuwe apparaten bij consumenten thuis. Deze worden milieuvriendelijk verwerkt.

Efficiënte bezorging
De BCC-planners delen met professionele programma’s de bestelroutes zo efficiënt mogelijk in. Zij zorgen dus niet alleen voor een snelle en betrouwbare bezorging, maar ook voor zo min mogelijk kilometers en daardoor minder CO2-uitstoot.

De BCC filosofie
BCC heeft een sterke eigen cultuur met een duidelijke visie en missie voor de toekomst. Aan de hand van een aantal kernwaarden draagt een ieder actief bij aan de verdere groei en ambitie van de organisatie.

Servicekantoor
BCC streeft er continu de service verlening te verbeteren en naar 100% tevreden klanten.


bcc2

BCC electro specialist heeft op 22 november een Superstore geopend
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.