Vodafone heropent totaal nieuwe winkel op winkelcentrum Dukenburg

Het vernieuwde interieur is voorzien van de nieuwste technieken met bijna 90 verschillende mobiele toestellen. Een ‘democounter’ waar klanten zelf de nieuwste telefoons kunnen proberen; Een opwaardeerpunt waar prepaid-klanten hun beltegoed kunnen opwaarderen; Een comfortabele zithoek waar zakelijke klanten in alle rust geholpen kunnen worden.

winkel       winkel       winkel

De herinrichting van de Vodafone Winkel is onderdeel van een landelijk project waarbij alle 80 Vodafone Winkels verbouwd en opnieuw ingericht worden. De nieuwe inrichting heeft als doel een snellere en betere dienstverlening mogelijk te maken.

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 232 miljoen klanten in vijf continenten.


De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.

Vodafone heropent totaal nieuwe winkel op winkelcentrum Dukenburg
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.