Chinees-Indisch restaurant Pearl River

Chinees - Indisch restaurant Pearl River wordt gedreven door familie Zheng samen met hun staf. Hij is de kok en zij is het hoofd van de bediening.
Het restaurant heeft een uitgebreide kaart en volledige vergunning. Voor grotere gezelschappen kan er naar keuze een wokbuffet of een lopend buffet worden verzorgd. (Reserveren is dan gewenst).

Naast het restaurant is een afhaalbalie met eveneens een uitgebreide kaart. Ook voor catering kunt u hier terecht, uw party wordt volledig naar uw wensen verzorgd op de door u gewenste tijden.
Van tijd tot tijd hebben zij aanbiedingen in de vorm van speciale menu`s tegen een gereduceerde prijzen of een Indische rijsttafel.
Het restaurant heeft een sfeervolle ambiance, een overdekt terras met Aziatische uitstraling en rook-gelegenheid.
U heeft al een uitgebreide maaltijd, inclusief drank, voor minder dan 20.= euro

Chinees-Indisch restaurant Pearl River
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.