Chinees-Indisch restaurant Pearl River

Chinees - Indisch restaurant Pearl River wordt gedreven door familie Zheng samen met hun staf. Hij is de kok en zij is het hoofd van de bediening.
Het restaurant heeft een uitgebreide kaart en volledige vergunning. Voor grotere gezelschappen kan er naar keuze een wokbuffet of een lopend buffet worden verzorgd. (Reserveren is dan gewenst).

Naast het restaurant is een afhaalbalie met eveneens een uitgebreide kaart. Ook voor catering kunt u hier terecht, uw party wordt volledig naar uw wensen verzorgd op de door u gewenste tijden.
Van tijd tot tijd hebben zij aanbiedingen in de vorm van speciale menu`s tegen een gereduceerde prijzen of een Indische rijsttafel.
Het restaurant heeft een sfeervolle ambiance, een overdekt terras met Aziatische uitstraling en rook-gelegenheid.
U heeft al een uitgebreide maaltijd, inclusief drank, voor minder dan 20.= euro

Chinees-Indisch restaurant Pearl River
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.