Sporthuis Staal nog groter

Sporthuis Staal is met 300 vierkante meter de grootste sportzaak van winkelcentrum Dukenburg geworden, het assortiment is enorm uitgebreid en de presentatie komt nu veel beter tot zijn recht.

Eigenaar Herman Staal van het gelijknamige sporthuis in Winkelcentrum Dukenburg is erg tevreden met de uitbreiding van zijn mooie sportwinkel. "Ons assortiment is namelijk zeer breed en daarom was de verbouwing erg belangrijk."
Al ruim 30 jaar is Sporthuis Staal gevestigd in het winkelcentrum en inmiddels een begrip in de regio. De sportzaak heeft voor jong en oud alles op sportgebied. "Niet alleen de voetballer, hardloper en tennisser kan uitstekend bij ons terecht, maar ook bad- en vrijetijdskleding is ruimschoots aanwezig."

Sporthuis Staal

Herman en Margriet Staal hebben met de uitbreiding de toekomst voor hun zoon Arthur gewaarborgd.
Arthur zal het vertrouwde concept doorvoeren en moderniseren. Voor de jonge ondernemer staat service en klantvriendelijk heid hoog in het vaandel. Zo kunt u er al jaren terecht voor het bespannen van uw tennisracket en voor het professioneel slijpen van uw schaatsen.
Sporthuis Staal levert alle bekende merken, zoals Nike, Adidas, Asics, K-Swiss, Speedo, etc. etc. Daarnaast is Staal aangesloten bij de grootste inkooporganisatie van Europa, waardoor een zéér gunstige prijsstelling gehanteerd wordt.

Sporthuis Staal

Sporthuis Staal nog groter