Bonita Damesmode opent filiaal

Bonita Damesmode heeft een prachtig filiaal geopend in winkelcentrum Dukenburg. Na een totale verbouwing van voormalig pand van Christine heeft Bonita een prachtige winkel neergezet. De pui is gelijk getrokken aan de andere panden zodat er een strak geheel is ontstaan. Ook de naamsaanduiding springt eruit. Bonita is een moderne winkel met veel licht waardoor de kleurrijke collectie heel goed uitgelicht wordt.

De BONITA-mode is in kleur en stijl perfect geassorteerd, zodat zij een hoge mate van combineerbaarheid biedt. Meer dan 4000 gekwalificeerde medewerkers/-sters engageren zich in intussen bijna 872 BONITA-filialen en in onze centrale. Zij scheppen dagelijks optimale voorwaarden voor het behoud van ons succes.
Onze kracht ligt in snelheid en kwaliteit, vergezeld van permanente innovaties. Het resultaat weerspiegelt zich ons unieke modeaanbod evenals in de voortreffelijke adviesverlening aan onze klanten.

www.bonita.de

a

Bonita Damesmode opent filiaal
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.