Bonita Damesmode opent filiaal

Bonita Damesmode heeft een prachtig filiaal geopend in winkelcentrum Dukenburg. Na een totale verbouwing van voormalig pand van Christine heeft Bonita een prachtige winkel neergezet. De pui is gelijk getrokken aan de andere panden zodat er een strak geheel is ontstaan. Ook de naamsaanduiding springt eruit. Bonita is een moderne winkel met veel licht waardoor de kleurrijke collectie heel goed uitgelicht wordt.

De BONITA-mode is in kleur en stijl perfect geassorteerd, zodat zij een hoge mate van combineerbaarheid biedt. Meer dan 4000 gekwalificeerde medewerkers/-sters engageren zich in intussen bijna 872 BONITA-filialen en in onze centrale. Zij scheppen dagelijks optimale voorwaarden voor het behoud van ons succes.
Onze kracht ligt in snelheid en kwaliteit, vergezeld van permanente innovaties. Het resultaat weerspiegelt zich ons unieke modeaanbod evenals in de voortreffelijke adviesverlening aan onze klanten.

www.bonita.de

a

Bonita Damesmode opent filiaal
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.