Halfords heropent nieuw pand

Op woensdag 3 december heeft Halfords haar winkel in winkelcentrum Dukenburg heropend na een verbouwing van ca. 3 weken. De winkel is aan de voorzijde uitgebreid met 45 m2 en aan de achterzijde is een even groot stuk afgestoten.

h

De Halfords-winkel is voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en een nieuwe brede ingang. Tevens heeft de vernieuwde winkel een kassaopstelling in het midden i.p.v. in het begin van de winkel. De consument kan bij de kassa productinformatie opvragen en uiteraard aankopen afrekenen. Daarnaast beschikt de winkel over de nieuwste signing, waardoor klanten snel en gemakkelijk hun weg in de winkel vinden.

h

Halfords heropent nieuw pand
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.