Halfords heropent nieuw pand

Op woensdag 3 december heeft Halfords haar winkel in winkelcentrum Dukenburg heropend na een verbouwing van ca. 3 weken. De winkel is aan de voorzijde uitgebreid met 45 m2 en aan de achterzijde is een even groot stuk afgestoten.

h

De Halfords-winkel is voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en een nieuwe brede ingang. Tevens heeft de vernieuwde winkel een kassaopstelling in het midden i.p.v. in het begin van de winkel. De consument kan bij de kassa productinformatie opvragen en uiteraard aankopen afrekenen. Daarnaast beschikt de winkel over de nieuwste signing, waardoor klanten snel en gemakkelijk hun weg in de winkel vinden.

h

Halfords heropent nieuw pand
Eerste 2 uur gratis parkeren 2 juli 2018 Vanaf 1 juli parkeer je de eerste 2 uur gratis in onze parkeergarage tijdens de verbouwing. Kom dus winkelen in winkelcentrum Dukenburg en profiteer van de eerste 2 uur gratis parkeren!
TUI beste reisbureau 24 mei 2018 Yes, wij hebben gewonnen en zijn het BESTE reisbureau van Gelderland! Wij hebben meegedaan met de landelijke Reisbureau van het Jaar verkiezing 2018.