Halfords heropent nieuw pand

Op woensdag 3 december heeft Halfords haar winkel in winkelcentrum Dukenburg heropend na een verbouwing van ca. 3 weken. De winkel is aan de voorzijde uitgebreid met 45 m2 en aan de achterzijde is een even groot stuk afgestoten.

h

De Halfords-winkel is voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en een nieuwe brede ingang. Tevens heeft de vernieuwde winkel een kassaopstelling in het midden i.p.v. in het begin van de winkel. De consument kan bij de kassa productinformatie opvragen en uiteraard aankopen afrekenen. Daarnaast beschikt de winkel over de nieuwste signing, waardoor klanten snel en gemakkelijk hun weg in de winkel vinden.

h

Halfords heropent nieuw pand
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.