Scapino op 3 februari open

Op 3 februari opent Scapino tijdelijk een pop-up winkel, zodat tussen Albert Heijn en Hema de leegstand direct verleden tijd is.

Scapino lanceert dit voorjaar de nieuwe formule op deze locatie als eerste in Nederland. De nieuwe formule richt zich op de experience van actief leven. Kenmerk is een zeer brede schoenen-, vrije tijd- en sportcollectie. Scapino blijft de zelfbedieningswinkel voor iedereen, waar de klant snel en makkelijk kan winkelen.

Scapino op 3 februari open
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.