Gall en Gall winkel nu ook in Dukenburg

Op 20 november opent Gall & Gall een vestiging binnen AHXL.
De nieuwe generatie Gall & Gall winkel nu ook in Dukenburg!
Mensen laten genieten, adviseren en inspireren. Drie woorden die het merk Gall & Gall karakteriseren. We zijn geen prijsvechter, maar bieden de klant waar voor zijn geld: advies, service en goede producten tegen een scherpe prijs.

Met het pick & mix kadoconcept kan de klant zelf een gewenste kadoverpakking kiezen. Zo wordt een mooi kado kopen steeds gemakkelijker!
Niet voor niets is voor het 2e jaar op rij Gall & Gall Foodspeciaalzaak van het jaar geworden bij de verkiezing Beste Winkelketen van Nederland!

Samen met mijn team hoop ik uw dan ook te verwelkomen vanaf 20 november 2008


Simone Jaspers Winkelmanager Gall & Gall

Gall en Gall winkel nu ook in Dukenburg
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.