De Goudreinet vers en verrassend

Hoge kwaliteit, veiling vers en een enorme keus tegen de laagste prijs. Dat is waar de nieuwe groentewinkel De Goudreinet voor staat. begin februari gaat de winkel open in winkelcentrum Dukenburg.

‘Hoe kan het?  Verse kwaliteit en toch lage prijzen? Wij zitten al enkele decennia in het vak. We weten hoe we moeten inkopen én waar we de lekkerste groenten en fruit vandaan kunnen halen. Zo hebben we een eigen merk citrus en staan we in nauw contact met telers in binnen- en buitenland’.

Assortiment
Het assortiment is zéér uitgebreid. Natuurlijk is er het basisassortiment, maar ook zijn er regelmatig vreemde exoten te vinden zoals kiwano of bamboe. Er is tegenwoordig veel vraag naar oergroentes zoals pastinaak en meiraap. Deze hebben wij seizoensgebonden standaard in het assortiment. Net zoals heerlijke soorten kaas. Ook hebben we veel soorten zuidvruchten, een ruime saladebar, gedroogd fruit, (ongebrande) noten, chocoladedelicatessen, tapas en olijven. We verkopen zelfs een zeer goede biologische wijn!’

‘Nederland eet steeds gezonder en gevarieerder. Daarom starten we hier in winkelcentrum Dukenburg De Goudreinet. Om te laten zien dat gezond eten écht niet duur hoeft te zijn. 

400_olaf_nijmegen.jpg

De Goudreinet vers en verrassend
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.