De Goudreinet vers en verrassend

Hoge kwaliteit, veiling vers en een enorme keus tegen de laagste prijs. Dat is waar de nieuwe groentewinkel De Goudreinet voor staat. begin februari gaat de winkel open in winkelcentrum Dukenburg.

‘Hoe kan het?  Verse kwaliteit en toch lage prijzen? Wij zitten al enkele decennia in het vak. We weten hoe we moeten inkopen én waar we de lekkerste groenten en fruit vandaan kunnen halen. Zo hebben we een eigen merk citrus en staan we in nauw contact met telers in binnen- en buitenland’.

Assortiment
Het assortiment is zéér uitgebreid. Natuurlijk is er het basisassortiment, maar ook zijn er regelmatig vreemde exoten te vinden zoals kiwano of bamboe. Er is tegenwoordig veel vraag naar oergroentes zoals pastinaak en meiraap. Deze hebben wij seizoensgebonden standaard in het assortiment. Net zoals heerlijke soorten kaas. Ook hebben we veel soorten zuidvruchten, een ruime saladebar, gedroogd fruit, (ongebrande) noten, chocoladedelicatessen, tapas en olijven. We verkopen zelfs een zeer goede biologische wijn!’

‘Nederland eet steeds gezonder en gevarieerder. Daarom starten we hier in winkelcentrum Dukenburg De Goudreinet. Om te laten zien dat gezond eten écht niet duur hoeft te zijn. 

400_olaf_nijmegen.jpg

De Goudreinet vers en verrassend
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.