Heropening vanHaren Schoenen

Op zaterdag 5 maart 2016 heropent vanHaren Schoenen haar filiaal in winkelcentrum Dukenburg met trots haar deuren.

Aantrekkelijk openingsactie
Op zaterdag 5 maart vanaf 9 uur kan iedereen voor de eerste keer kennismaken met het nieuwe vanHaren filiaal. Naast een feestelijke opening met diverse activiteiten is er deze dag een mooie openingsaanbieding.

Filiaal Dukenburg is het eerste filiaal binnen vanHaren welke voorzien is van het nieuwe winkelconcept waarbij de klantbeleving centraal staat. Er zijn belevingswerelden gecreëerd zodat het voor onze klanten nog prettiger is om bij vanHaren te winkelen. Daarnaast is het filiaal voorzien van een licht interieur waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen en energiebesparende maatregelen door middel van de modernste verwarming- en koeltechniek. Het winkelgemak voor de klant is in dit filiaal optimaal door een grote verkoop oppervlakte. Klantenhebben hierdoor een ruimere keuze in een nog groter assortiment.

Volop aanbod 
Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires. Kortom - vanHaren betekent snel en gemakkelijk winkelen voor betaalbare, fashionable schoenen. 

Heropening vanHaren Schoenen
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.