Heropening vanHaren Schoenen

Op zaterdag 5 maart 2016 heropent vanHaren Schoenen haar filiaal in winkelcentrum Dukenburg met trots haar deuren.

Aantrekkelijk openingsactie
Op zaterdag 5 maart vanaf 9 uur kan iedereen voor de eerste keer kennismaken met het nieuwe vanHaren filiaal. Naast een feestelijke opening met diverse activiteiten is er deze dag een mooie openingsaanbieding.

Filiaal Dukenburg is het eerste filiaal binnen vanHaren welke voorzien is van het nieuwe winkelconcept waarbij de klantbeleving centraal staat. Er zijn belevingswerelden gecreëerd zodat het voor onze klanten nog prettiger is om bij vanHaren te winkelen. Daarnaast is het filiaal voorzien van een licht interieur waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen en energiebesparende maatregelen door middel van de modernste verwarming- en koeltechniek. Het winkelgemak voor de klant is in dit filiaal optimaal door een grote verkoop oppervlakte. Klantenhebben hierdoor een ruimere keuze in een nog groter assortiment.

Volop aanbod 
Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires. Kortom - vanHaren betekent snel en gemakkelijk winkelen voor betaalbare, fashionable schoenen. 

Heropening vanHaren Schoenen
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.