40 jaar Dukenburg

1976 – 2016

Sinds 1976 heeft Dukenburg haar eigen winkelcentrum en in die 40 jaar is er veel veranderd. Winkelcentrum Dukenburg het winkelcentrum van Nijmegen zuid en dit vieren de ondernemers in 2016 met alle bezoekers.
Houd de website en facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en jubileum activiteiten.

Nieuwe uitstraling

Verandering is iets dat altijd zal blijven en in 2016 krijgt het winkelcentrum dan ook een ‘nieuw gezicht’. Diverse huisstijl elementen en communicatie uitingen van het winkelcentrum worden komende weken aangepast naar het nieuwe concept. De nieuwe persoonlijke uitstraling straalt trots uit, want dat zijn de ondernemers op ‘hun’ winkelcentrum en zij geven de klanten en bezoekers graag een warm welkom.

40 jaar Dukenburg
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.