40 jaar Dukenburg

1976 – 2016

Sinds 1976 heeft Dukenburg haar eigen winkelcentrum en in die 40 jaar is er veel veranderd. Winkelcentrum Dukenburg het winkelcentrum van Nijmegen zuid en dit vieren de ondernemers in 2016 met alle bezoekers.
Houd de website en facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en jubileum activiteiten.

Nieuwe uitstraling

Verandering is iets dat altijd zal blijven en in 2016 krijgt het winkelcentrum dan ook een ‘nieuw gezicht’. Diverse huisstijl elementen en communicatie uitingen van het winkelcentrum worden komende weken aangepast naar het nieuwe concept. De nieuwe persoonlijke uitstraling straalt trots uit, want dat zijn de ondernemers op ‘hun’ winkelcentrum en zij geven de klanten en bezoekers graag een warm welkom.

40 jaar Dukenburg
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.