Pearle Opticiens is verhuisd

Dankzij kwaliteit, service en deskundigheid, verzekerd van een leven lang goed zien

Op zaterdag 24 januari 2015 opent Pearle Opticiens feestelijk haar deuren van de nieuwe winkel in Winkel Centrum Dukenburg aan het Zwanenveld 9036. De oude winkel aan het
Zwanenveld 9017 is na 32 jaar vanaf 22 januari 2015 gesloten. Frank Hulzink is vanaf het begin bedrijfsleider/ franchisenemer. De nieuwe winkel biedt de vertrouwde service en kwaliteit met ruim 37 jaar ervaring, maar in een nieuw, ruimer jasje. Klanten vinden hier naast een breed assortiment brillen en zonnebrillen, ook verschillende soorten contactlenzen, in iedere prijsklasse.

Optimaal zicht voor een scherpe prijs
“Pearle staat voor kwaliteit, service en deskundigheid en dat zie je terug door de hele winkel”, vertelt de heer Frank Hulzink. “Een deskundige oogmeting en kleine reparaties zijn natuurlijk gratis. Daarnaast biedt Pearle Opticiens Niet Goed Geld Terug Garantie, Zichtgarantie en Laagste Prijs Garantie, waardoor onze klanten verzekerd zijn van optimaal zicht voor een scherpe prijs. Wij zijn erg trots op onze nieuwe winkel in Winkel Centrum Dukenburg en kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen.”

Over Pearle
Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Pearle biedt het meest brede assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearle staat voor deskundige Oogzorg, voor iedereen betaalbaar. Pearle is lid van de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven). In 2014 is Pearle Opticiens voor de 4e keer verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Optiek. Meer informatie: www.pearle.nl.

400_pearl-1.jpg

Pearle Opticiens is verhuisd
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.