SNS bank weer terug op Dukenburg

Op 7 januari heeft de SNSbank haar deuren op winkelcentrum Dukenburg weer geopend.
Bij SNS Bank bepalen klanten zelf hoe, waar en wanneer ze hun geldzaken regelen. Via de website, aan de telefoon, met een adviseur aan huis of in een SNS Winkel. SNS Bank staat voor eenvoud in geldzaken. Zo toegankelijk mogelijk, zodat klanten weten waar ze financieel aan toe zijn.

De nieuwe SNS Winkel is hier op ingericht en wij nodigen iedereen dan ook uit om opnieuw kennis met ons te komen maken.
SNS Bank biedt als eerste van de grote banken een rentevergoeding op de betaalrekening, de herintroductie van de Zilvervlootrekening, mooie spaartarieven en als enige bank kunnen de Financieel Adviseurs van SNS Bank meerdere hypotheekaanbieders adviseren. Voldoende reden dus om even binnen te lopen in de nieuwe winkel.

SNS bank weer terug op Dukenburg
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.