SNS bank weer terug op Dukenburg

Op 7 januari heeft de SNSbank haar deuren op winkelcentrum Dukenburg weer geopend.
Bij SNS Bank bepalen klanten zelf hoe, waar en wanneer ze hun geldzaken regelen. Via de website, aan de telefoon, met een adviseur aan huis of in een SNS Winkel. SNS Bank staat voor eenvoud in geldzaken. Zo toegankelijk mogelijk, zodat klanten weten waar ze financieel aan toe zijn.

De nieuwe SNS Winkel is hier op ingericht en wij nodigen iedereen dan ook uit om opnieuw kennis met ons te komen maken.
SNS Bank biedt als eerste van de grote banken een rentevergoeding op de betaalrekening, de herintroductie van de Zilvervlootrekening, mooie spaartarieven en als enige bank kunnen de Financieel Adviseurs van SNS Bank meerdere hypotheekaanbieders adviseren. Voldoende reden dus om even binnen te lopen in de nieuwe winkel.

SNS bank weer terug op Dukenburg
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.