Zaterdag 25 februari heropening Xenos

Zaterdag 25 februari heropent Xenos haar deuren.

Xenos in winkelcentrum Dukenburg is geheel vernieuwd! Ons assortiment is nog altijd decoratief, verrassend, praktisch, lekker, trendy én voordelig, maar de winkel heeft een fris, nieuw jasje gekregen. Dat is 101% Xenos! Ga snel zelf eens kijken en laat je verrassen!

Op de dag van opening (zaterdag 25 februari) ontvang je een snoepverrassing bij besteding vanaf 5 euro en tot en met 3 maart profiteer je ook nog eens van diverse openingsaanbiedingen (zie bijgaande advertentie). 

Vanaf nu hebben wij ook een nieuwe website www.xenos.nl waar je terecht kunt voor informatie over ons assortiment, maar waar je ook heel veel leuke stylingtips en lekkere recepten vindt en elke week weer een nieuwe webaanbieding! Je kan er onze folder online bekijken en je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Tevens kan je nu ook online de hippe Xenos-cadeaukaart bestellen.

600_xenos.jpg

Zaterdag 25 februari heropening Xenos
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.