Zaterdag 25 februari heropening Xenos

Zaterdag 25 februari heropent Xenos haar deuren.

Xenos in winkelcentrum Dukenburg is geheel vernieuwd! Ons assortiment is nog altijd decoratief, verrassend, praktisch, lekker, trendy én voordelig, maar de winkel heeft een fris, nieuw jasje gekregen. Dat is 101% Xenos! Ga snel zelf eens kijken en laat je verrassen!

Op de dag van opening (zaterdag 25 februari) ontvang je een snoepverrassing bij besteding vanaf 5 euro en tot en met 3 maart profiteer je ook nog eens van diverse openingsaanbiedingen (zie bijgaande advertentie). 

Vanaf nu hebben wij ook een nieuwe website www.xenos.nl waar je terecht kunt voor informatie over ons assortiment, maar waar je ook heel veel leuke stylingtips en lekkere recepten vindt en elke week weer een nieuwe webaanbieding! Je kan er onze folder online bekijken en je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Tevens kan je nu ook online de hippe Xenos-cadeaukaart bestellen.

600_xenos.jpg

Zaterdag 25 februari heropening Xenos
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.