Miss Etam beste dames modeketen

Miss Etam is afgelopen jaar voor de derde keer op rij verkozen tot Beste Dames modeketen 2011! Nederlandse consumenten konden via internet hun stem uitbrengen op hun favoriete winkelketen. “We zijn dolblij dat winkelend Nederland ons heeft uitgeroepen tot de beste damesmodeketen van Nederland, vooral omdat bij deze prijs de consument aan het woord is.

Dit is voor ons heel belangrijk en het is goed om te constateren dat onze klanten dat herkennen. Deze aanmoediging van onze klanten is een extra stimulans om op deze weg door te gaan. We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.”

Miss Etam is een van de grootste en meest toonaangevende damesmodeketens met ruim 130 winkels in Nederland. Met een dagelijks wisselende collectie, betaalbare mode van goede kwaliteit en een perfecte service weet Miss Etam de vele klanten te inspireren.

Miss Etam beste dames modeketen
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.