Miss Etam beste dames modeketen

Miss Etam is afgelopen jaar voor de derde keer op rij verkozen tot Beste Dames modeketen 2011! Nederlandse consumenten konden via internet hun stem uitbrengen op hun favoriete winkelketen. “We zijn dolblij dat winkelend Nederland ons heeft uitgeroepen tot de beste damesmodeketen van Nederland, vooral omdat bij deze prijs de consument aan het woord is.

Dit is voor ons heel belangrijk en het is goed om te constateren dat onze klanten dat herkennen. Deze aanmoediging van onze klanten is een extra stimulans om op deze weg door te gaan. We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.”

Miss Etam is een van de grootste en meest toonaangevende damesmodeketens met ruim 130 winkels in Nederland. Met een dagelijks wisselende collectie, betaalbare mode van goede kwaliteit en een perfecte service weet Miss Etam de vele klanten te inspireren.

Miss Etam beste dames modeketen
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.