Feestelijke uitreiking 1ste certificaat KVO

Wethouder Bert Jeene van economische zaken heeft het 1ste certificaat uitgereikt en roemde het enthousiasme van het KVO team.
Wethouder Turgay Tankir heeft het convenant van KVO getekend, hij roemde de schone uitstraling van het winkelcentrum.
Ook het convenant aanpak van zwerfafval van Stichting Nederland Schoon werd ondertekend.

Met veel enthousiasme heeft het KVO team van winkelcentrum Dukenburg gewerkt aan het behalen van het 1ste certificaat van Keurmerk Veilig Ondernemen.
Op 14 september heeft de audit plaatsgevonden met als resultaat dat het 1e certificaat van KVO is behaald. Na een voorbereidingsperiode van ruim een jaar, zijn veiligheidsproblemen geanalyseerd, maatregelen geselecteerd, besproken en vastgelegd op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van samenwerking, tussen de Gemeente Nijmegen, de Politie Gelderland Zuid, de Brandweer Nijmegen, de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren u.a., de Ondernemers Vereniging, de procesbegeleider Polyground en de zakenpartner.
300_kvo2.jpg

Na twee jaar volgt hercertificering met opnieuw een audit door de KIWA.Er is een maatregelenmatrix gemaakt die als leidraad zal dienen op weg naar het 2e certificaat.
Het Keurmerk biedt de ondernemer een veilige, prettige werkplek en omgeving. Het imago van winkelcentrum Dukenburg is sterk verbeterd. De contacten tussen de ondernemers en de deelnemende partijen zijn geoptimaliseerd. Uitgangspunt binnen het KVO-proces is een duurzame samenwerking tussen alle betrokken partijen. 

300_kvo3.jpg

Beide convenanten zijn door alle partijen getekend.

Met dank aan Jacqueline van den Boom die de foto`s heeft gemaakt. www.jvandenboom.com

Feestelijke uitreiking 1ste certificaat KVO
Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Ga mee op reis naar de ruimte! 19 januari 2018 Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.