Feestelijke uitreiking 1ste certificaat KVO

Wethouder Bert Jeene van economische zaken heeft het 1ste certificaat uitgereikt en roemde het enthousiasme van het KVO team.
Wethouder Turgay Tankir heeft het convenant van KVO getekend, hij roemde de schone uitstraling van het winkelcentrum.
Ook het convenant aanpak van zwerfafval van Stichting Nederland Schoon werd ondertekend.

Met veel enthousiasme heeft het KVO team van winkelcentrum Dukenburg gewerkt aan het behalen van het 1ste certificaat van Keurmerk Veilig Ondernemen.
Op 14 september heeft de audit plaatsgevonden met als resultaat dat het 1e certificaat van KVO is behaald. Na een voorbereidingsperiode van ruim een jaar, zijn veiligheidsproblemen geanalyseerd, maatregelen geselecteerd, besproken en vastgelegd op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van samenwerking, tussen de Gemeente Nijmegen, de Politie Gelderland Zuid, de Brandweer Nijmegen, de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren u.a., de Ondernemers Vereniging, de procesbegeleider Polyground en de zakenpartner.
300_kvo2.jpg

Na twee jaar volgt hercertificering met opnieuw een audit door de KIWA.Er is een maatregelenmatrix gemaakt die als leidraad zal dienen op weg naar het 2e certificaat.
Het Keurmerk biedt de ondernemer een veilige, prettige werkplek en omgeving. Het imago van winkelcentrum Dukenburg is sterk verbeterd. De contacten tussen de ondernemers en de deelnemende partijen zijn geoptimaliseerd. Uitgangspunt binnen het KVO-proces is een duurzame samenwerking tussen alle betrokken partijen. 

300_kvo3.jpg

Beide convenanten zijn door alle partijen getekend.

Met dank aan Jacqueline van den Boom die de foto`s heeft gemaakt. www.jvandenboom.com

Feestelijke uitreiking 1ste certificaat KVO
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.