Ga mee op reis naar de ruimte!

Vanaf 7 tot en met 31 maart wordt een interactief ruimteavontuur gelanceerd in Dukenburg. Kids kunnen gratis deelnemen aan deze verkenningstour naar de maan.

Tijdens deze 40 minuten durende tour, krijg je onder begeleiding en gekleed in een mooi ruimtepak, een rondleiding langs een expositie. Ook neem je plaats in de ruimteshuttles waar contact wordt gelegd met ESA en NASA. Ga mee op reis naar de ruimte!

Inschrijven kan vanaf 5 februari via: www.winkelcentrumdukenburg.nl/spaceadventure


Wees er snel bij want vol = vol.

Ga mee op reis naar de ruimte!
Winkelcentrum Dukenburg krijgt de primeur 6 februari 2018 Als eerste locatie in Nederland ‘landt’ het unieke ‘Kids on the Moon’ event uit Portugal in Dukenburg Nijmegen. Kids on the Moon, is een tour voor jong en oud waarmee de ruimte en het universum ontdekt worden middels een interactieve expositie. Bijzonder is dat kinderen kunnen ervaren hoe het is om een echte astronaut te zijn!
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.