Team wijkagenten Zwanenveld

V.l.n.r. Vincent de Vries, Mustafa Celik, Bas Boersma en Jan Willem Vreeswijk

600_bus.jpg

Op donderdag 28 september staat het Mobile Media Lab weer in Dukenburg. Hij zal tussen 15.00 uur en 21.00 uur op de parkeerplaats nabij Bibliotheek Zwanenveld bij Winkelcentrum Dukenburg staan.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Team wijkagenten Zwanenveld
Open Huis bij de Orthodontist 13 oktober 2017 Op zaterdag 25 november houdt Orthodontistpraktijk Nijmegen Dukenburg open huis. Tussen 14.00 en 17.00 uur bent u van harte welkom om een te kijken achter de schermen.
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Oktober Woon-Modemaand 15 september 2017 Zondag 1 oktober start er een nieuwe consumentenactie in winkelcentrum Dukenburg! In samenwerking met Woonboulevard geven de ondernemers extra kleur aan de maand oktober.