Oktober Woon-Modemaand

Zondag 1 oktober start er een nieuwe consumentenactie in winkelcentrum Dukenburg! In samenwerking met Woonboulevard geven de ondernemers extra kleur aan de maand oktober.

Zondag 1 oktober start er een nieuwe consumentenactie in winkelcentrum Dukenburg! In samenwerking met de Woonboulevard Nijmegen geven de ondernemers extra kleur aan de maand oktober. Deze maand is al jaren de maand van de najaarsmode en de traditionele woonmaand! De allernieuwste kleuren en trends worden in de winkels en meubelzaken gepresenteerd zo ook in Dukenburg.

Vanaf koopzondag 1 oktober ontvangen bezoekers van winkelcentrum Dukenburg bij elke aankoop (boven de €10,00) een actie-flyer met daarop een unieke wincode. Deze code kan via de facebookpagina van Dukenburg worden geactiveerd.

Meedoen kost niets en is erg gemakkelijk, u klikt op de actiebutton die op de facebookpagina staat en volgt daarna de 3 stappen die op het scherm verschijnen. Iedereen mag zo vaak meedoen als men wil!

Winnaars krijgen direct bericht als op deze unieke code een prijs is gevallen. Er zijn tientallen prijzen te winnen zoals fashion cheques t.w.v. € 25,-, kappersbonnen en meubelcheques van de Woonboulevard Nijmegen. Er worden 2 hoofdprijzen verloot tijdens deze actie en dat zijn meubelcheques t.w.v. € 250,-!

Kom naar winkelcentrum Dukenburg en ontvang jouw unieke wincode bij één van uw aankopen. 

Oktober Woon-Modemaand
Handyman op nieuwe locatie 21 september 2017 Sinds 25 september heeft Handyman in Winkelcentrum Dukenburg een compleet vernieuwde winkel. De vernieuwde winkel is makkelijk te vinden t.o.v. Multivlaai en naast reisbureau TUI.
Gouden schaar nieuwe locatie 15 september 2017 Kapsalon “De Gouden Schaar” is gevestigd naast de Zonnestudio. Zij knippen en scheren, maar ook epileren zij het gezicht op een bijzonder professionele manier met de klassieke, draadjestechniek.